MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Çok güzel bişi.. Hiç bişiye değişmem kafasını.. Alkol müthiş bişi ya.. Bole içince pamuk gibi oluyorum. Al kucağına sev beni aynen öyle.. Süper ya, deli dopamin serotinin ikilisi salgılıorum şu an. Yani düşmanım gelse öperim.. o derece..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ewet ya spr bi duygu.. içinden herşeyi yapmak geliyo çok neşeli birisi oluyosun..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben neden hep efkarlanıyorum.alla alla bizde bi bozukluk var.:D[signature][hline]Ardhath "Türkler öldürülebilir, lakın mağlup edilemezler. Türk askerlerini dal kılıç olmaya mecbur edecek kadar üstlerine varmamalıdır. Bir defa dal kılıç olmayı göze almış bir kaç yüz Türk meydana çıkarsa önelerinde mağlup olmamak mümkün değildir." Napeleon BONAPART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 valla sen beni şimdi gör bide.. mutlu mesut bi haldeyim... bole müzik dinleyim arkadaşlarım olsun falan pati olsun bişi istemem. bak burada açıklıyourm. şu an maddi krizdeyim sırf pati yüzünden .. vallla.. pati 3 ay kapalı kaldı patide takıldığım zamanlar dışarılarda sürttüm bi sürrü param gitti. ondan bole maddi sıkıntıdayım bu ay.. yani pati hem cebe hem gönle (uymadı galiba ma uyar uyar) iyi geliyo.. kafaya iyi gelmiyo. kafaya alkol iyi gelio..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ben alkolık fılan deılım ama sureklı dısarıya cıktıgımız zaman şarap(kırmızı) içmek ıstıorum alla alla[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arada bir içerim , içtim mi tam içerim :B ha o boşluk duygusunu hiçbişeye değişmem...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 mutlu olmak icin icmek ne kadar uzucu . alkol vucuda yabanci madde , dogal yollardan mutlu olmayi dene[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi doğal yollardan mutlu olabilmem için hayatımda dişi birisi olması lazım. ben ayrıldım kız arkadştan .. varsa bi kız arkadaş olur mutltuluk.[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 hayati sadece disi oldugunda mutlu yasayana yazik o zaman . hayat lan bu bir suru sey var .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ya var dooru diyuon. diğer şeylerden mutluluk gelio. bi hatun mutluluğu eksik. bide ben alkol almayınca depresif bi adma oluyom demedim ki. sen dsarhoşum diye sözlewrii çarpıtma. alkol almayıncada iyiyim. ama alkol almayıp hemde kız arkadşm olsa fena olmaz derim yani. o zaman daha çok öutlu olurum falla..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Alkol kafasi hamalliktan baska bir sey deil.(Benim kendi gorusum herkesin gorusune saygim var )[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 mesela sarhoş olmak benim görüşüm değil. o yüzden herkesin kafaısnada saygılı oömak gerek diye düşünüom bilmem yanlış mı düşünüomn. ayrıca bira kafası hamallıktırş .taşı taşır işersin.. bira severim ama hamalıktır. mesela 2-3 dolu kadeh fiski iç. hamallık falan kalmaz kuş gibi olursun allahıma ..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* [Bu mesaj MartinLGore tarafından 07 Temmuz 2005 01:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Cakırkeyif daha iyi bence o hafiflemis ama tam elinden gitmemis hisse bayılıyorum, sarhosken insanın ne yapacagı belli olmaz ayrıca. Tadını cıkarmıs oluyosun bi nevi =) Bi de kiminle sarhos oldugun cok onemli, tadını cıkaramıyosan ne onemi var alkol almanın.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 çok dpğru dedin venator gel bi öpicem seni..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 güzel duygudur tabi insanın sinirlerini gevşetir mutlu kılar[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 yanlız civarda karşı cinsten birinin olmasını tasvip etmiyoruz aşırı sarhoş olunan anlarda...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Ben alkolluyken cakirkeyiflik derecesini asarsam tam tersine asiri agresif oluyomusum etrafin soyledigine gore, niye acaba, zaten cok zararini gordum alkolun, artik yok bitti yalan alkol falan.[signature][hline]Neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Eheh peki madem cok istiyosun opuselim sarılalım kaynasalım butu patiler olarak kardesiz sonucta degil mi =P[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 ehh... yemek getirmeyen arkadaşımı ısırdığım amandan bari aşırı doz almıyorum.. (eski bünye de yok.. :( ).. ama iç iç tükeniyosun onu farkettim.. bugun içtim yarın içtim mutluyum mutluyum.. aaaa para bitti..... bugun sıçtım yarın sıçtım aaaaaa para geldi... şeklinde bi döngü oluyo.. (hani bende oldu.. hala en büyük harcamam alkol sigara.. aylığın %75 i kadar.. onu da sokakta parkda içiyoz ucuz olsun die...)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 herzaman çooook konuşurum.. : (( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 İçki haramdır, kötülüklerin anasıdır. Hiç tasvip etmediğim birşey. Dıttt... P.S: Staj yaptığım iş yeri ve içinde bulunduğum kitle gereği böyle konuşuyorum:). Hiç sarhoş olmadım, olamıyorum...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 halisilasyon iyi değildir[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 haliselesyon o bi kere :P Icmek iyidir, ama unutulmamasi gereken uyumadan once ( ya da sizmadan) yarim litre su icmek, yoksa sabahki bas agrisi ve bogaz kurulugu nasil olduruyo bilen bilir[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Evet hem su içmek gerek, hemde yanına su alman gerek. yoksa günü benim gibi baş ağrısıyla karşılayabilirsin. gerçi kalmadı ağrı falan..[signature][hline] King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv********* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bazı insalar vardır içince hep karşısındakini ne kadar sevdiklerini veya ondan ne kadar nefret ettiklerini söylerler. Bazıları vardır agresif olurlar , bazısı vardır içer yatışır , kimisi sarhoş tribine girer milleti rahatsız eder şirinlik yapar aklısıra. herkes içince hangi türe dönüştüğünü yazsın bakalım. misal ben içinde uysallaşırım , zaten ne kadar içsemde aklımı kaybetmiyorum böylede güzel bi huyum vardır.[signature][hline]FB Sailing Team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar